• Karin Header

Voorstellen

Mijn naam is Karin van Gerner. Ik heb een verhaal dat veel mensen zich niet bewust zijn van de vele mogelijkheden die hun leven ze te bieden heeft. Dat ze vast zitten in hun eigen patronen zonder te beseffen dat ze diep van binnen liever hele andere keuzes zouden willen maken. Daarmee ervaren ze niet de diepe verbinding die je met jezelf en met anderen kunt voelen. Ik wil mensen helpen om dat te veranderen, om meer te gaan Leven naar de mooie en unieke persoon die ze zijn en zich daarmee meer verbonden te gaan voelen. Daarvoor geef ik lezingen en workshops, begeleid ik mensen één op één en heb ik het boek Ik luister geschreven.

Tot 2013 was ik zelf op veel vlakken onbewust van wat ik diep van binnen werkelijk wilde. Ik maakte veel keuzes vanuit gewoonte of wat er vanuit mijn naaste omgeving of vanuit de maatschappij van mij verwacht werd. Ook was ik erg onzeker over mezelf waardoor ik me vaak zo onopvallend mogelijk gedroeg. Van dit alles was ik me toendertijd nauwelijks bewust. Waar ik me wel bewust van was, was dat ik vaak niet lekker in mijn vel zat, het gevoel van 'is dit alles'.
In 2013 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut, gecombineerd met holistische opleidingen en cursussen die ik had gevolgd. Daardoor werd ik gedwongen om mezelf op de voorgrond te gaan zetten, bijvoorbeeld in het kenbaar maken van mijn praktijk. Dat heeft voor mij een persoonlijk proces in gang gezet. Ik werd me steeds meer bewust van wat ik echt wou in het leven en daarmee van mijn angsten om ook daadwerkelijk daarvoor te gaan. 

In januari 2018 was de lancering van mijn boek. Voor mij voelde dat tevens als de lancering van mijn praktijk. In de vijf jaren daaraan voorafgaand heb ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan uit werk dat ik heb gedaan en opleidingen en workshops die ik heb gevolgd samengevoegd tot een zeer efficiënte en effectieve benadering voor het oplossen van de problemen die we in ons leven ervaren. Ook in mezelf hebben zich in die periode grote ontwikkelingen voorgedaan. Ik ben als het ware een ervaringsdeskundige geworden in het leren leven van wie je diep van binnen werkelijk bent. Zelf ben ik daardoor veranderd in een veel blijer persoon met veel meer zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Een greep uit mijn werkervaring en de opleidingen en workshops die ik heb gevolgd:
- HTS Bouwkunde - 1992 tot 1996
- 5 jaar gewerkt als constructie-ingenieur
- Hogeschool voor fysiotherapie - 1999 - 2004
- 10 jaar gewerkt als fysiotherapeut
- Opleiding tot Ayurvedisch therapeut en losse massage module - 2005 tot 2007 en 2013/2014
- Cursus bij SIRPA in Engeland over chronische pijn - 2015
- Meerdere workshops Radical Honesty van 3, 5 of 9 dagen in Amsterdam, Engeland, Duitsland en Finland - 2015/2016/2017

Wat ik heb geleerd is dat echte wijsheid vooral in jezelf te vinden is. Als jij wilt weten hoe je bij die wijsheid die in jezelf zit kunt komen dan leer ik je dat graag!